Tilbud!

Skuldertendinopati strikkøvelser

Opprinnelig pris var: kr 199.Nåværende pris er: kr 100.

Dette er et program med øvelser for deg med skuldertendinopati (senebetennelse i skulderen). Gjør programmet i 2-4 uker og bytt deretter program

Beskrivelse

Skuldertendinopati er en tilstand som påvirker sener i skulderen og fører til smerte og nedsatt bevegelighet. Denne tilstanden oppstår når sener, som er de tykke båndene av vev som fester muskler til bein, blir irriterte eller skadet.

Ofte er dette resultatet av overbelastning eller gjentatt bruk, noe som er vanlig blant idrettsutøvere eller personer med yrker krever gjentatte armbevegelser.

Behandlingen fokuserer på å lindre smerte og gjenopprette funksjon i skulderen. Dette kan inkludere hvile, ispakker, antiinflammatoriske medikamenter, og fysioterapi.

Fysioterapi er spesielt viktig, da det kan hjelpe til med å styrke skuldermusklene og forbedre bevegeligheten. I mer alvorlige tilfeller kan kortikosteroidinjeksjoner eller kirurgi være nødvendig.

Forebygging av skuldertendinopati involverer regelmessig trening for å styrke skuldermusklene, unngåelse av overbelastning, og korrekt teknikk under fysiske aktiviteter.

Det er også viktig å ta pauser og variere bevegelser for å minimere risikoen for denne tilstanden.